Om mig

Välkommen! Annica heter jag och jag är mamma till gladarumpan, eller Julian, Vincent och Isabella. Jag är 29 år och bor i Borås tillsammans med min make Robert, prinsarna Julian och Vincent, prinsessan Isabella och hunden Cosmo.

Jag har lagt upp mitt liv lite annorlunda än många andra i min situation eftersom jag valde att skaffa barn före karriären. Jag och min man var helt enkelt för barnsugna och tyckte att det passade bra in i vår livssituation. Jag tror att man i längden vinner på att följa sitt hjärta. Självklart vill jag även göra karriär och ser med spänning fram emot när den tiden kommer. Jag har en master i redovisning och revision som förhoppningsvis ska hjälpa det på traven.

Vardagen består av gos, lek, vardagssysslor, resor, träning och (oftast) hälsosam kost. Något som skiljer min vardag lite åt från många andra mammors vardag är att mina barn använt tygblöjor och har gått på pottan sedan de var en vecka gamla. Jag brinner för mina tygisar och hoppas att jag kan inspirera fler till det samma. Om allt detta kommer ni som vill att få läsa om på min alldeles egna blogg:).

Jag är en ”life long learner” och tror att det finns något att lära av alla. Om du ser något på bloggen som du inte håller med om, eller som rent ut sagt är faktafel – säg till! Så kan vi ändra det tillsammans! Puss på er:)

Mail: [email protected]

Instagram: prinsarnaochjag