Plötsligt sjuka barn

Säg aldrig något om något och planera aldrig för långt i förväg under höst/vinter och småbarnsåren.

Våra planer blev helt förbytta när förskolan ringer (när jag redan är påväg att hämta ändå tur nog) och säger att Julian har hög feber och är slö. FRÅN INGENSTANS! Som en blixt från klar himmel. Eller?! Kanske ska räkna med att ny sjukdom är runt hörnet i några månader framöver.

Istället för Göteborg har vi idag spenderat dagen i soffan. Robert har jobbat hemifrån och ryckt ut på inköp av nödproviant såsom sushi, en himla massa Maileg tillbehör och kläder från Morris utförsäljningen. Det blev en dyr fredag dock inte lika dyr som förra (black friday).

Nu sover alla kidsen. Vi har avnjutit löjromstoast och vin. Blev rött eftersom jag fick för mig att det innehåller mer antioxidanter och jag måste skydda mig själv mot denna bassilusk!Sushi till lunch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.