En dag med tre barn

Ofta undrar andra vad mammalediga gör på dagarna. Skriver lite snabbt hur våran dag kommer se ut.

Dagen började med påklädning, frukoststök, tandborstning, framtagande av ytterkläder. Lite lek, lite bråk, lite tv. Sen kom Robert hem 8:45 för att hämta killarna och köra till föris.

Samtidigt som han åker kommer hon som ska städa hos oss. Jag ber henne ta nedre våning först så att jag och Isabella kan göra oss i ordning där uppe. Kl. 10:30 ska jag färga fransar och bryn som Robert överraskat mig med. Dvs om 50 min!! Haha, nu ligger jag i myskläder och ammar Isabella som precis somnat/ar.

Efter bryn och fransar tar jag och Isabella en promenad hem, ger henne och mig lunch. Sedan blir det att packa inför två dagar i Göteborg. Hämta killarna på föris. Gå till öppna kyrkis. Hem och möta Robert. Packa bilen. Åka till Göteborg. Beroende på när vi kommer iväg så får killarna antingen en cheeseburgare i bilen eller mat i Göteborg.

Fullt upp med andra ord. Försöker ändå ta det med ro och njuta av att jag kommer få städat, färgade bryn och fransar, glada barn på kyrkis och mysiga dagar i Göteborg. Phuuu:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.