Lifeupdate

Ja, dags för en sådan. Vi har länge funderat och varit sugna. Efter diverse omständigheter som klaffat rätt har vi till slut bestämt oss. Det gick dessutom fortare än anat. Vi kommer att flytta hem. Hem till familj och vänner i Göteborg. Efter sex år i Stockholm börjar det kännas spännande att testa på ett lite lugnare, lite enklare liv. Om det fortfarande är lugnare i Göteborg, var ju ett tag sedan;-). 

Vi har sålt våran lägenhet och letar aktivt efter nytt boende. Om det blir hus, lägenhet eller radhus återstår att se. Innan vi hittar något har vi fått lov att låna svärföräldrarnas sommarstuga som ligger en bit utanför Borås. 

Vi kommer sakna alla vänner och familj i Stockholm men precis som Göteborg funnits på håll kommer nu Stockholm att finnas på acceptabelt avstånd att besöka. 

Det känns underbart att vara fria och obundna till att göra det som känns rätt i hjärtat. Rätt för oss och framför allt rätt för våra barn som ser mor- och farföräldrar som bland de roligaste människorna i världen.  

    
   

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.