Efter tungbandsoperation

Jag fick höra av andra mammor och även läkare och sjuksköterskor att barns som sövs olyckliga oftast vaknar olyckliga. Vilket stämde lite för bra.

Min stackare har varit ledsen och gråtit väldigt mycket från den stund han vaknade och fram till nu. Nu är det ok eftersom han sover.

Förstår inte vad det är för solskenshistorier jag läst om på nätet. För jag är chockad över hur ledsen han har varit. Jag visste inte heller hur svårt han skulle ha att äta. Han har verkligen försökt att få i sig mat men det är svårt.

Sjuksköterskorna var måna om att han skulle äta glass eftersom det lindrar smärtan och drar ihop kärlen vilket stoppar blödning. Riktigt chockade blev dom när han inte ville ha. Även efter att ha smakat ville han inte ha mer. Jag var inte förvånad. Vardagsmat för oss att han inget äter, inte ens glass.

IMG_9161.JPG

One Comment

  1. Louise

    Tack för att du skriver om detta! Vi har haft det precis som er!! Idag fick vi träffa öronläkare som va förvånad att BVC och bb hade missat detta och inte tagit oss på allvar. Vår son är 2år och 4 mån. Säger bara däär och har hett temperament haft svårt att tugga mat, svårt att leka med barn, dreglar massor och biter sig i handen av frustration när vi inte förstår. Jättejobbigt är verkligen bara förnamnet. Men jag hoppas så innerligt att vi snabbt kan få en tid nu och att det här ska lossna lite för oss oxå! Tack åter igen för allt du berättat om, det kommer vara till mycket hjälp för oss! /louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.