Soffmys!

Vincent, Cosmo och jag myser i soffan samtidigt som Robert nattar Julian. Jag hör hur Julian ”sjunger” sig till sömns. Låter så gulligt och jag har förstått att många barn gör så. Undrar när det slutar..?

Igår åkte min älskade fina mamma hem efter en veckas besök. Har varit så mysigt och skönt(!!!) att få lite avlastning och sällskap på dagarna. Tänk om man bodde närmare familjen..

Idag har vi varit på långpromenad och även besökt mulle mecks lekpark. En stor hit om ni frågar Julian! Promenaden blev lite längre än vad vi hade tänkt. Blir ofta så när Robert och jag är ute och går. Vi båda älskar nämligen att utforska och gå nya vägar samt att prata om allt mellan himmel och jord samtidigt. Då tenderar promenaderna att bli rätt långa.

Nu halvligger jag i soffan som sagt och samlar ork till att ta en dusch och tvätta håret. Hoppas orken kommer snart:-D.

IMG_8046.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.