Grattis till en månad!

Idag fyller våran lilla Vince en månad. Jag skulle kunna fråga vart tiden tog vägen men samtidigt kan jag påstå att det känns som att han varit med oss mycket längre.

Det har varit en underbar månad och vi har lyckligt tittat på när Vincent har vuxit och utvecklats och när Julian varit en kärleksfull och omtänksam storebror.

Vincent sover fortfarande väldigt mycket, kanske att han har lite längre vakenstunder. Han har lagt på sig 1,2kg och vuxit 4,6cm på längden under sin första månad. Han har gått från storlek 44 till storlek 56 i kläder. Han älskar att bli buren i bärsjal. Han kräks fortfarande väldigt många gånger per dag. Han börjar ta napp allt bättre. Han gör dom absolut sötaste lätena i sömnen. Och han är helt bedårande underbar och snäll:-).

Igår fyllde vi på med de fina bodysarna med luftballonger från Newbie! Älskar luftballonger och tycker att dom symboliserar något äventyrligt och nästan lite magiskt. Perfekt att ha på idag eftersom att ens barn är det mest magiska äventyret av dom alla!

IMG_7978.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.