Vi nu.

Vad gör en mammaledig tvåbarnsmamma? Kan inte svara för alla och alla dagar men berättar vad vi gör just nu!

Lägger upp en bild för att illustrera! Jag halvligger i soffan med en bebis som har svårt att somna. Jämte mig har jag Cosmo som också tar det lugnt. Julian sysselsätter sig med att bära ut vartenda leksak han har i sitt rum och fråga mig var den heter. Svarar jag inte omgående höjer han röster och säger ”det?” mer frustrerat. Om ni visste hur många gången jag tagit upp och lagt ner telefonen för att skriva detta eftersom jag konstant blir avbruten:-).

Som bilden visar har jag hängt tvätt, vikt tvätt och sorterat strumpor. Det är vi nu. Vad gör ni?

IMG_7945.JPG

4 Comments

  • Anonym

   Ville visa hur rörigt vi har det:-). Plockar löpande under dagen och ordentligt på kvällarna när Julian sover. Ändå ser det ut såhär när har lekt i några minuter:-). Ska försöka bli bättre på bloggandet! Tycker det är roligt men svårt att hinna! Kramar på er!

 1. Sophie

  Hihi känner igen mig så väl! Ser att du också har två killar, mina är födda augusti 2013 och januari 2015 samt att jag har två vovvar så jag känner verkligen igen mig i din vardag 🙂 Härligt kaotiskt!

  • Gladarumpan

   Härligt kaotiskt är verkligen rätt stämpel:-)! Du har dessutom ännu tätare mellan dina pojkar (21 månader mellan mina) och en extra hund! Man får njuta av kaoset för jag är ganska säker på att man kommer sakna det när dom blir äldre!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.