Bokat och avbokat

Ikväll och inatt skulle vara första restaurangbesöket och första natten utan vår prins. Vi skulle äta fantastisk middag på White Guide utnämnda Restaurang 1909 i Sigtuna och sova över på fina Sigtuna stadshotell. Allt var bokat och bestämt. Våran getaway var inte för nöjes skull ni som tror det. Jag har haft ångest inför det hela.. Syftet var att vi skulle testa att lämna bort Julian över natt för första gången någonsin. Som övning inför förlossningen om 2 månader..

Vet inte om jag ska skratta eller gråta men vi fick avboka alltihop. Julian är nämligen sjuk. Han har 39.6 i feber och har sovit i några timmar nu. Vi har varit relativt förskonade från sjukdomar och jag tror att det är andra gången på hans 1.5 år som han har så hög feber. Vilken dag han valde…..

IMG_6593.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.