Effektivitet

Vet inte vad man gör för att öka sin effektivitetsnivå sådär på rak arm men kan säga att vi verkligen lyckades denna helgen. Helt fantastiskt vad mycket vi fått gjort. Bl.a. har vi äntligen fått monterat Julians byrå, omorganiserat i hans rum, tagit upp leksaker från källaren och sorterat ut sådant som han antingen är för stor, för liten eller bara ointresserad av. Vi har även blivit av med flera flyttlådor. Ni vet dom som man tar på slutet med allt jobbigt i som man egentligen inte vet vart det hör hemma… Vi har dessutom storhandlat, lagat riktig mat. Jag har tvättat håret!! Ja, listan är lång.

Nu på kvällskvisten har jag tecknat elavtal via elskling.se och beställt prenumeration av Ottovälling. Robert sitter och jobbar så även han fortsätter vara effektiv. Behöver jag säga att det ska bli skönt att lägga sig snart:)?

bild(20)

En till liten snapshot från Julians rum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.