Reserapport

Det har varit dåligt med uppdatering här på bloggen. Tyvärr blir det lätt så när vi är ute och reser.

Vi var borta i nästan två veckor, varav del av tiden spenderades med familj och del av tiden i Polen i sällskap av goda vänner. I Polen hälsade vi på min mormor, dvs Julians gammelmormor. Så himla häftigt att han har en gammelmormor! Hon är 90 år och såväl hjärtat som diabetes tär på henne men hon kämpar på ändå! Själv bor hon också! Tyvärr är inte hjälpen för äldre lika bra i Polen som i Sverige. Som tur är har mormor en dam som hjälper henne med handling och städning som familjen ordnat privat.

Tiden borta har varit mysig men intensiv! Samtidigt som det är underbart att vara borta är det mysigt att komma hem igen. Speciellt eftersom att vi fortfarande inte hunnit ikapp med lägenheten sedan flytten!!

Nu ser vi fram emot att komma i ordning, förbereda inför julen och utforska nya området! Idag blir det ett besök på öppna förskolan här för första gången!

Bjuder på lite bilder från resan:)!

djurpark polen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.