Just nu..

Just nu sitter jag själv i soffan efter en lång dag. Julian sover. Igår åkte min lillebror Peter hem. Idag åkte storebror Michael hem. Idag kom även Roberts föräldrar. Imorgon är det MVC, fick bokat om för andra gången. Det är lite om vad som händer just nu. Det händer mycket (hela tiden) med andra ord. Längtar tills flytten är klar och tills vardagen är här. Även om det är kul att familj hälsar på. Tyvärr kunde inte mina föräldrar komma eftersom pappa är utomlands på jobb men dom träffar vi ganska snart ändå.

Vi trivs fantastiskt bra i nya lägenheten och i nya området. Lägenheten känns luftig och mer genomtänkt än förra. Området är lugnare och bjuder på fler fina höstträd än stan. Win-win! Jag kan inte förstå varför vi inte flyttat tidigare?

Inga filter i världen kan retuschera bort min stirriga trötta blick (försökte verkligen). Så ni får hålla till godo.

bild-76

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.