Söndag kväll

Hela helgen känns som snabba minnesfrekvenser. Allt har verkligen gått i ett.

Cosmo verkar må bra. Han får sina droppar och klagar inget iallafall. Just nu ligger han under soffbordet och vilar. Stackars lilla hund, hoppas inte du haft det jobbigt.

Flytten går framåt. Nu är det bara småsaker kvar i gamla lägenheten. I nya lägenheten, där vi nu bor, är det såklart en del kvar att packa upp. Som tur är flyttar vi till större och då är ju uppackningen lättare. Finns så många skåp i köket så jag nästan funderar på att ha handdukar i något av dom:).

Det är lite dåligt med bilder, men inte så stor mening att ta bilder i nuläget heller kanske. Alla vet väl hur en flytt ser ut:)? Nu ska jag sätta på en tvätt. I ny maskin…. Sen ska jag sova. Godnatt alla fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.