Välja kläder själv

Igår när vi var inne på Lindex så hände något stort för första gången. Jag visade en tröja med bilar på och Julian blev som sjövild efter den. Han skulle ha den till varje pris. Det slutade alltså med att jag köpte den till honom och han var jättenöjd. Som tur var var den på rea också.

Personligen gillar jag inte barnkläder med bilar, monstertrucks, fotbollar o.s.v. Vill har mer stilrena och enkla kläder. Eller åtminstone med fina tryck som mini rodini har! Jag har inte riktigt förstått varför det jämt ska vara massa bilar på kläderna. Nu vet jag bättre. Det är barnen som väljer och dom vill ha bilar. Om Julian gillar den så gillar jag den också (ehh:/). Det viktigast är att han är glad:).

P1070128

T-shirt, fleecedregglis och pippi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.