Trött!

Hej alla fina! Efter en aktiv dag är jag nu trött och det är skönt att landa i soffan lite. Vi har inte ätit middag än och det får nog bli när Julian har lagt sig. Han har ätit och det är det viktigaste.

Idag har vi varit på öppna förskolan och efter det har vi fikat och strosat i butiker med Amanda. Fick köpt lite småsaker. Bland annat en Pippi docka. Julian var så söt som pussade och kramade på den:).

Vi fikade på vårt favorit ställe och vet ni vad? När Amanda skulle beställa så visste dom redan att vi båda skulle ha morotskakan. Finns det något som heter kollektiv gravidcraving? Tror dessvärre att vi är kända för att beställa morotskakan på flera ställen…

Grattis till Blondinbella för syskon! Känns som en dreja-vu upplevelse. När jag var gravid med Julian blev hon också gravid snabbt därefter och nu är det samma. Vänta bara så ska ni nog se att det är en liten lillebror i hennes mage med. Det är underbart med barn och graviditeter. Man blir så glad när man hör att någon (vem som helst) är gravid.

bild-74

Den kända morotskakan!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.