Racerdag!

Hjälp. Dagen har gått så fort att jag knappt förstått att den snart är över. Eller är det så att våra tidigare sjukdagar gått långsamt?

Jag brukar tänka på det med tiden ibland. Ofta vill jag att den ska gå… Åhh, vad skönt nu kommer Robert hem från jobbet snart. Eller åhh vad skönt nu är det helg snart. Men egentligen är ju det fel! Livet är kort som det är, varför ska man vilja att det blir ännu kortare genom att tiden går fort?

Jag vill leva ett liv där tiden går fort och önska att den gick långsammare. Inte tvärtom. Idag har jag verkligen lyckats med det!

Reflekterar ni över era liv ibland? Lever du som du vill och i enlighet med det du tror på? Önskar du att veckorna ska gå fort så att helgen kommer eller ser du till att uppskatta varje dag lika mycket?

För min del är iallafall en sak säker och det är att personerna nedan verkligen får min tid att gå fort:).

P105014.jpg

Älskar er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.