Ver de Terre

För några dagar sedan hämtade vi ut Julians overall. Vi funderade länge och mycket på om han skulle ha storlek 18 månader eller storlek 2 år. 18 månader passade perfekt med lite att växa i, hade antagligen räckt hela säsongen men inte garanterat. 2 år var ganska stor men han kunde fortfarande ta sig fram i den. Efter att ha provat några gånger och fått tips och hjälp av snälla Johanna på Byengberg bestämde vi oss för 2 års storleken.

Nu hoppas vi att han växer till sig lite innan det blir dags att använda den. Samtidigt känns det skönt att veta att den definitivt håller hela säsongen.

overall

Det är inte lätt att få en bild där han är still:)

3 Comments

  1. Helena

    Hej, står också i valet mellan 18 och 24 mån.. Vilken storlek drar din kille i vanliga kläder? Vet du hur lång han var när bilderna togs med denna overall på? Kram Helena

    • Gladarumpan

      Hej! Ursäkta sent svar! Han var ungefär 83-84 cm lång när den köptes. Tyckte den var ganska stor i början av vintern men gick ändå bra. I slutet satt den bra och i år kommer han nog kunna ha den till en början iaf.. Han är nu ungefär 93cm tror jag. Förra året hade vi en till overall som var mindre och som han använde mest i början så ett tips är att tänka lite på vad du har sedan innan. I år köpte jag en lite större och så får han ha sin ver de terre i början. Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.