Pyssel till 1-2 åring

Igår var vi på Panduro och handlade pyssel. Vi köpte lite olika saker och har inte testat allt än. Det som har testats hittills har VERKLIGEN varit uppskattat. Så kul för både honom och mig att ha lite nya och strukturerade aktiviteter.

Det vi testat hittills är pärlplattor med Hama maxi pärlor. Han satt ju inte direkt och gjorde konstverk men det var inte så förväntat heller. Han lekte och flyttade pärlorna fram och tillbaka. Jag vet att han älskar att trä på saker och är ganska duktigt på det och därför testade jag med att han skulle få trä på pärlorna på ett grillspett. Det var lite pill men han klarade det och fick på hur många som helst. Man får anpassa leken efter vad dom gillar och är bra på;).

En annan sak som vi testade var såna där plattor med små hål i. Har ingen aning om vad dom heter och vet inte om jag någonsin vetat det. även om jag själv lekt med såna ett antal år sedan…. I hålen sticker man i halv-bolls-pluppar. Julian kunde inte sticka i dom men han tyckte att det var jättekul att ta ur dom och lägga alla i en skål. Han tyckte även att det var kul att flytta dom fram och tillbaka.

bild-72 P1060923

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.