Andra barnet

Igår natt kom Robert äntligen hem. Som vi saknat honom! Svärföräldrarna åkte i förmiddags så nu börjar vardagen igen. Just nu är Robert och Julian ute på äventyr och jag och Cosmo vilar och slösurfar.

Tycker att denna graviditeten går på tok för fort. Hinner ju knappt känna mig gravid. Beror det på att det är andra barnet? Med Julian gick tiden så långsamt… Minns att det dessutom var så många fler gravidmilstolpar. Typ som plus på graviditetstest, första sparken, ultraljudet (var iofs denna gång med men det bara kom utan att jag hann tänka på det), köpa vagn, packa BBväskan, alla MVC träffar, ny gravid vecka osv. Hoppas ni förstår mitt svammel. Nu känns det som att det är graviditetstest, ultraljud och nu väntar vi på förlossningen i januari. Haha galet!

Men det kanske beror på att det är det som jag ser fram emot mest nu. Graviditeten blir mer av en färdsträcka än en händelse i sig. Jag vet ju vad förra graviditeten gav och nu vill jag bara ha samma igen!! Vill inte vänta på min prins! Åhh, tänk er en liten nyföding! Minns att jag jämt tänkte på att njuta av nyföddtiden med Julian för att jag redan då insåg hur kort den skulle bli. Är så glad över att jag tänkte så<3.

P1060912

Som vanligt kom pappa Robert inte hem tomhänt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.