Trött och illamående..

Det är så jag känner mig just nu. Så fruktansvärt trött och illamående. Tack och lov sover min lilla plutt så jag kan vila. Skulle inte tröttheten och illamåendet sluta efter vecka 13? Tycker nästan att jag är tröttare nu än då.

Idag har min prins fått vinterkängor. Han fick dom av farmor. Vi besökte Drömskor på Flemminggatan och dom hade hur mycket barnskor som helst. Dock bara tre olika kängor som var små nog att passa Julian. Konstigt. Alla 16 månaders behöver väl vinterskor? Vi stod och valde mellan ett par från Kavat och ett par från Superfit. Till slut blev det kängan från Superfit med motiveringen att den var nättare och att han gick bättre i den.  Jag ville fundera lite men tydligen säljer de små storlekarna slut fort så det var för stor risk att vänta.

Förresten. TIPS TIPS! Vi köpte även en sko- och fotmätare som vi nu har använt i alla Julians skor. Efter detta projekt kan vi konstatera att han har ett par som passar. Paret som nu passar är dom som jag trodde var för stora. Reality check för mamma! Juste, Julians fot är 13,1cm lång och han har storlek 24 på Superfitkängorna. På Kavaten skulle han ha haft 23 så det kan skilja en hel del mellan märkena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.