Barnrum + inredning = sant

Yey!! Som många vet så ska vi flytta om ett tag. Flytt betyder nya rum att inreda. Behöver jag ens säga att det kommer bli en hel del snack om inredning och barnrum här på bloggen framöver. Första steget var självklart att bläddra i danska Sebras senaste katalog. Älskar Sebra! Lättast hade varit att bara beställa allt därifrån men det är ju såklart lite tråkigt.

Ibland kan jag känna att det är som en djungel det här med barnrumsinredning. Vad ska man ha för tema? Ska man ha marint, djur, blått?? Behöver man ett tema? Eller kan man bara freestyla det och köpa saker man tycker är fina? Tapeter ska vi inte ens prata om!!

En liten rolig sak som jag ertappade mig själv med att komma på är hur mycket roligare det känns att inreda ett pojkrum. För att vara ärliga nu. Det finns hur fina pojkkläder som helst osv men det finns faktiskt MER flickkläder. Så är det ju bara av någon anledning. Om någon inte tror mig så kan ni ju bara googla det eller gå in i valfri barnklädesbutik. MEN!! MEN!! Barnrumsinredning är där vi pojkmammor vinner över er flickmammor. Tycker jag i alla fall. Jag känner mig mycket mer sugen på ljusblå väggar, lexington nallar och kuddar överallt och fina leksaksbilar. Och så är det bara!

kilii

Kili sängen från Sebra är vi sugna på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.