Hemma igen!

Efter att ha spenderat någon vecka på västkusten är vi nu hemma igen. Vi har besökt vänner och familj och bara njutit av tiden. Dessutom har vi hållit oss borta hemifrån!! Anledningen till att det är så bra är för att vi sålt våran lägenhet. Vilket har inneburit visningar. Visningar innebär i sin tur att det inte ska se ut som att någon bor i lägenheten. Vilket är svårt att uppnå med en aktiv 15 månaders liten älskling:).

TIPS TIPS! OM NI SKA HA VISNING OCH HAR EN LITEN VAR INTE HEMMA!!!

Igår skrev vi alltså äntligen på pappren och kan nu pusta ut. Julian firade detta med att kissa på golvet, dra ut allt ur skåpen, jaga Cosmo och springa fram och tillbaka genom lägenheten. Bra firat tycker jag! Robert och jag höll oss till lite mer stillsamt firande med hämtmat på balkongen.

bild-59

På båten till Smögen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.