Underbara vårdag!

Åååhhh vilken mysig dag vi har haft idag. Visst blir man glad när solen skiner? Dessutom kommer det bara bli bättre nu. Julian och jag har varit ute nästan hela dagen idag och njutit av solen och roffat åt oss varenda uns D-vitamin. Det kändes verkligen som att alla var extra glada idag:).

Dagen började med att jag fick fixat mina naglar. Julian sov första stunden och sen lekte han och var nöjd med det. Helt fantastiskt! Sen åt han nästan en portion gröt! Efter det gav vi oss ut till parken och hängde där i några timmar. Vi promenerade, åt mat,lekte, gungade och träffade massa kompisar på lekplatsen. Sen mötte vi upp en kompis med hennes två barn och promenerade lite till och fikade sen. Dagen har gått förbi utan att jag ens hunnit märka det.

Nu sover Julian, Robert är på middag och lägenheten är i ordning. Jag ska börja fila på en packlista inför Polen/Göteborg/två dop/namnkalas. Mycket som måste med och jag HATAR att packa…

Något som definitivt skall med är Julians Laktulos. Tror att jag glömde säga det.. Läkaren skrev ut Laktulos till Julian när jag berättade att han bara gör nummer 2 var 3-4 dag sedan jag drog ner på amningen. Detta trots att han fått både plommon, kiwi och päron. Vi skulle då börja med att ge 5 ml Laktulos varje dag. Effekten? Han har vart på jättebra humör och han har bajsat TVÅ gånger idag. HELT fantastiskt. Nu inser jag att han har varit gnällig för att han haft ont i magen stackarn!

collageday

Vår dag!

2 Comments

  1. Lelle

    Packa?! Önskar jag kunde vara där, din packnings teknik och ordning suger alltid 😀 Haha! Godnatt.. jag började natta Chelly 20.00, hon somnade för 10minuter sedan.. Vankas det utvecklingsfas?:/

    • niccis

      Hade önskat att du kunde hjälpa mig! Stackare! Vilken monsternattning. Alltid är det utvecklingsfas/tänder/förkyld:D!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.