Njuta av helgen

Denna helgen har vi verkligen sett till att njuta. Nästa helg är ju Julian och jag i Polen och firar mormor som fyller 90år! Igår var Robert och Julian ute på långpromenad x 2. Sen mötte vi upp vid Lindhagensgallerian och åt lunch ihop. Efter det strosade vi runt i gallerian och handlade på Ica. Helt i lugn och ro utan att tänka på klockan. Så skönt! På eftermiddagen la jag mig och vilade en timma?! När gjorde jag det sist mitt på dagen. Underbart.

Idag har vi ätit chiapudding till frukost. Den görs på Chiafrön och mandelmjölk. Sötade den med vaniljsocker och lönnsirap. Vaniljsocker var egentligen fusk men hade ingen ”vanilla extract” som det skulle vara egentligen. Får fixa det till nästa gång;). Man blandar alltså bara ihop allt i ett valfritt kärl med lock och låter stå över natten. Till hade vi hallon och kiwi. Chiafrön är en superfood som innehåller mycket Omega-3, ALA (alpha-lineolic-acid), fiber och protein bla.

Nu sitter vi båda och bara slöar vid våra datorer. Robert jobbar väl iofs skulle jag gissa. Julian sover sin förmiddagsvila. Han vaknade en del i natt så han har väl lite att ta igen. När han vaknar får vi se vad vi hittar på. Antagligen en promenad och sen en visning i närheten.

bild-49

Thai!

P1060097

Chiapudding för två!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.