Effektivitet

Idag har vi fått gjort så mycket så vi behöver inte göra något mer resten av helgen. Jag har plockat, dammat, dammsugit, moppat, gjort rent i badrummet, gjort rent alla speglar, tvättat våra sängkläder, druckit kaffe och plockat lite till. Robert har varit ute på långpromenad med Julian och Cosmo. Sen har han putsat fönster och gjort ordning i köket. Det bästa är att vi gjorde allt detta före 12! Lördagen har ju knappt börjat.

Igår var Julian och jag på stan och tittade in på Ohlssons tyger på Sveavägen efter tips från Roberts syster Linda. Vi hittade lite fina tyger som jag tänkte sy lite diverse saker till Julian av. Vet inte riktigt vad det kommer bli av tygerna än:). Igår sydde jag i alla fall en mössa till min lilla prins.

När vi shoppat klart tyger mötte vi upp Robert och åt grekiskt. När vi kom hem blev det semla. Jag fick ett semlogram för några dagar sedan som jag hämtade ut. Himla kul idé:).

Ikväll ska vi ta en drink och spela biljard med en kompis och hennes man och två barn. Sist jag spelande biljard var på ett ställe i Vietnam där en fläkt blåste mot bordet så att bollen åkte på fel kurs. Hoppas att jag slipper kompensera för fläktar idag;).

collageig

Bilder från igår!

3 Comments

    • niccis

      Hej! Kul att du gillar bloggen. Tack:), det är ganska lätt att sy en mössa. Krävs ju bara att man har eller har tillgång till en symaskin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.