Utflykt…flytt

Idag ska vi på utflykt. Vi ska på två visningar för att kolla lite områden där vi skulle kunna tänka oss att bo i framtiden. Det är ju ett ganska stort beslut eftersom det kanske är där Julian ska växa upp. Eller tänker man fortfarande så idag? Växer barn upp i samma hem? Robert och jag har alltid tyckt om att röra på oss och är ganska äventyrliga av natur. De flesta av de 6 år som vi känt varandra har det blivit minst 2-3 resor per år. Dessutom var vi väldigt nära på att flytta till Vegas hösten 2012. I elfte timmen ställdes flytten in. Vi tyckte att det var tråkigt då med det blev helt ok ändå. Vi fick ju Julian. Det är inte alltid som ”what happens in Vegas stays in Vegas”;). Julian ”hände” nämligen där:). Men han var planerad.

Ok. Nu kom jag av temat igen. Hur tänker man? Bor man på samma ställe heeeela liiivet när man får barn? Jag är kluven. Det känns lite deprimerande att göra det. Samtidigt vill jag att Julian ska kunna lära sig cykla på en bred trottoar, inte utanför 7-11….. Jag vill att han ska ha sina kompisar tvärs över gatan, inte tre tunnelbanestopp iväg. Varken Robert eller jag är ”asfaltsbarn” och jag vet inte om jag vill att Julian ska bli det. Samtidigt är inte samhället som det var för 20 år sedan heller… Dessutom lever drömmen om USA kvar. Allt känns så komplicerat. Egentligen är det ju inte det. Bara att köpa och sälja. Sedan sälja och köpa om man ångrar sig. Dessutom finns det en hel kår av folk som gärna hjälper till med detta. Haken är bara att de ska ha en procent för ansträngningen också. Och ju högre belopp det handlar om desto segare blir det att ”testa”.

P1030431

Älskar Vegas

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.