Andra barnet

Att skaffa barn är det bästa jag gjort och det är helt underbart att vara mammaledig. Jag hade en jättebra graviditet, förlossning och har mått super efter graviditeten. Samtidigt som allt detta varit fantastiskt så ska jag inte skjuta under stolen med att det är det mest krävande jag gjort. För så är det givetvis. Men kärleken man får tillbaka är obeskrivlig och gör ALLT värt det.

Julian säger numera både mamma och pappa. Häromdagen när Robert skulle gå ner och köpa sashimi såg Julian att han var på väg ut och började i panik springkrypa mot dörren. Bara sådana småsaker gör ju att man smälter. Han är inne i en fas nu där ingen får lämna sällskapet. Tror att det är en utvecklingsfas, ska försöka läsa på om den.

Detta sagt om detta. Ni förstår givetvis att jag vill ha fler barn. Antagligen inte bara ett till. Eftersom jag fortfarande är ung har jag gott om tid på mig att skaffa alla dessa barn. MEN när är det bäst att skaffa en till? Tycker det är så himla svårt att veta hur man ska tänka. Känns som att det finns för och nackdelar hur man än gör och olika svar beroende på vilka ”teorier” man vill följa. Är det någon som har tips på den perfekta åldern:)?

Jag hoppas att man känner när det är dags. Att det bara blir helt självklart. För inte ett så långt tag tillbaka kände jag att jag aldrig skulle ha kärlek så att det skulle räcka till ett barn till. Jag älskar ju Julian så obeskrivligt mycket. Hur skulle jag kunna älska ett annat barn lika mycket? Nu känns det inte så längre. Jag vet att man älskar alla sina barn lika mycket och att barnen dessutom kommer älska varandra. Vi får väl se när nästa kommer;).

IMG_0869

Har samma byxor på mig idag. De sitter bara liite annorlunda:)

4 Comments

  1. Anonym

    Håller med dig 4barnsmamma. Har två pojkar med 18 månader mellan sig. Pojkarna har så stor glädje av varandra. En annan sak är att dem har glädje av samma aktiviteter. Något som verkligen räddar vår vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.