Med en bebis är man utsatt

Vaknade upp med nackspärr runt 4. Försökte röra på mig men nacken var helt låst. Har vart spänd i nacke och axlar senaste veckan. Vid flera tillfällen har jag medvetet fått släppa ner axlarna när jag kommit på dem med att sitta i öronhöjd. Trodde inte att det kunde bli såhär av det. Eller göra såhär ont.

Tänk om detta hade hänt när Robert var i London!? Tog säkert 2 minuter för mig att bara ta mig upp ur sängen. Hur hade jag gjort med Julian? Det är hemskt vad utsatt man är när man har ett barn att ta hand om. Och vad hemskt det känns när man inte kan ta hand om sitt barn så som man är van vid.

Är så glad att Robert är bra nu och kan vara hemma med oss idag. Stackarn var redan stressad över allt på jobbet och skulle tillbaka idag. Nu blir det inte så. För min del är det värmekudde och Alvedon som gäller sa 1177. Alvedon är nämligen det man får ta när man ammar. Vi är inte mycket för tabletter osv. så har inga Alvedon hemma. Får se om det går bra ändå. Värmekudde har vi iallafall. En annan sak är att man ska röra sig så mycket det går utan att det gör ont. Cirkulation är bra för läkningen! Hoppas det går över FORT!

bild-38

Dessa två sköter inte sig själva:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.