Mat 11/2

Eftersom att jag har extrem nackspärr har jag inte varit så rörlig idag. Inte utan smärta i alla fall. Har man en niomånaders så kan man inte vara stilla hur ont det än gör. Tog faktiskt två Alvedon efter att Robert vart och köpt men kunde lika gärna ha hoppat över det. Ingen skillnad alls.

Ok. Min poäng är att jag har inte använt lite nackspärr som ursäkt för att trycka i mig pasta och choklad. Nej. Jag har gjort det varenda kvinna med någon som helst karaktär skulle gjort. Fått min man till att laga den mat jag vill äta! Jag har inte behövt tvinga honom. Bara charma honom:). Lunch och middag stod alltså Robert för. Tack älskling!

Frukost var resten av sötpotatisplättarna från gårdagens lunch. Tror att dom var ännu godare idag faktiskt. Åt dom bara som dom var direkt ur matlådan. Lunch var kokt torsk med sallad. Fräscht och gott.

Till middag fick jag en fantastiskt god entrecote som Robert köpt speciellt till mig. Den kom inte i någon svettig svart plastlåda utan fint inslagen i papper. Den grillade han. Till den var det stekta grönsaker (zucchini, kål, paprika bl.a.). Fantastiskt gott!

Som dessert fick jag rysk youghurt, jordgubbar, blåbär och cacao nibs. Perfekt.

collagedd

Godaste hittils?

Övrigt har jag ätit en skyr, en clementin, snacksat lite cacao nibs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.