Nu blir han fin

Förra veckan köpte jag lite kläder till Julian. Är så glad att han börjar växa ur sina kläder! Har verkligen inte plats för att köpa nya om jag inte kan lägga undan för små. Dessutom hinner man inte använda allt om man har för mycket. Blir att man bara använder sina favoriter ändå. Därför försöker jag att inte ha för mycket kläder och satsar på att bara ha favoriter istället;). Bra för plånboken, bra för miljön.

Setet från POP inhandlades. Det kommer bli riktigt bra hemmakläder. Har haft ett liknande, fast i annat mönster och i mindre storlek som vi använt jättemycket. Hade jag fått välja skulle jag nog ha köpt tröja istället för body men det fanns inte tröjor i så små storlekar. På sätt och vis var väl det bra, då slapp jag fundera över det:). Setet är i storlek 80.

Sen köpte jag två pyjamasar. Egentligen köpte jag de för ett tag sedan på Campadre när de hade deal på Geggamoja men dom kom i veckan. Var faktiskt det som var i paketet som kom häromdagen. Just pyjamasar har jag lärt mig att det är viktigt att köpa bra kvalitet. Det är verkligen inte värt det att kompromissa med möjlighet till bättre sömn!

Som ni redan vet köpte jag även, egentligen tre par, kalsonger från Björn Borg. Ett par ligger i tvätten. De var som sagt i storlek 86/92. MEN de passar! Krympte en del i tvätten och får nog lite annan passform än vad som är avsett men vad gör det. Tror att Björn Borg eventuellt kan vara lite små i storlekarna. Det är så stor skillnad på olika märken och storlekar!

P1050806

En del randigt inser jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.