Pottränings time?

Det är ganska lugnt här hemma nu. Bara jag som är vaken. Eller kanske ska säga fortfarande vaken. Dagen började 7:30. Frukosten är avklarad och nu ligger de andra och sover igen. Robert mår mycket bättre. Tyvärr är han inte tillräckligt bra för att gå på en visning som jag vill gå på. Jag upplyste honom om att stället faktiskt har två toaletter men han var inte så sugen ändå.

Satt precis och googlade lite om potträning och tygblöjor. Så kul att läsa om andras erfarenheter och tankar kring det. Läste bl.a. om skattereduktion för tygblöjor. Upplägget var oklart men hört något om det tidigare så det kanske är på g? Personligen tycker jag inte att det nödvändigtvis är rätt sätt. Tror inte att det hade behövts om det informerades mer om tygblöjor. Då hade alla föräldrar kastat sig över dem:).

Det som jag däremot tycker är FEL är att folk som inte har någon som helst aning om hur en tygblöja ens ser ut eller fungerar ändå säger att det inte är bra. Kom igen. Väx upp. Alla ska väl få göra det dom själva vill och tror på utan att andra ska vara negativa till det. Det värsta med dessa negativa människor är att det handlar om envägskommunikation. Dom verkar inte ens vilja höra den ”andra sanningen” utan har redan bestämt sig. Höjden av okunskap! Som sagt, alla får göra som dom vill men klanka inte ner på någon annans görande utan att veta vad det innebär FULLT UT.

Så. Det var skönt att få det sagt. En annan sak som jag läste om var en tvåbarnsmamma som hade första barnet blöjfritt och andra barnet, som var 9 månader, använde inte blöja på dagen. Visserligen med en del kissolyckor men det kan man ju leva med. Men hallå! Julian är 9 månader!! Jag har honom blöjfri en hel del. Men hela dagarna och varje dag? Jag måste erkänna att jag är sugen att anta utmaningen.

P1050764

Avundsjuka på Julians OS setup?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.