Lördag:)

Usch vad tråkigt det set ut på bloggen när jag kollar tillbaka på dom senaste inläggen. Allt verkar handla om mat. Är ju verkligen ingen kostblogg?! Kanske är kul att läsa? Om inte så lovar jag att det blir mindre av det när min kolhydratfria vecka är över.

Nu sitter jag och njuter av min andra kopp kaffe. Skulle kunna dricka 3 till bara för att det är så gott. Julian sover. Robert är fortfarande dålig den stackarn. Var visst mer än OS-sjuka.

Ikväll ska jag äta en bit mat med min kusin. Julian får följa med eftersom Robert inte är bra. Innan dess ska jag gå i lite affärer. Tycker att jag förtjänar det. Dessutom börjar Julian äntligen växa ur sina kläder så att jag kan köpa nya. Storlek 74 har han haft ett bra tag.

Ska svänga förbi Polarn och pyret eftersom att de har 10% rabatt för medlemmar veckan ut. Tips tips! Egentligen gillar jag nog Ebbe bättre än POP men ibland är det location som gäller. Vet bara en landbaserad affär som säljer Ebbe och de ligger i MOOD gallerian. Funderar på dessa från POP. Älskar matchande set! Bara osäker på om jag vill ha tröja eller body. Skönt med body när det är kallt men smidigt med tröja när man har bråttom till pottan:).

popset

Just det! Låg ett paket i brevlådan när jag gick förbi igår. Hade inte med mig nyckel så kunde inte kolla vad det var. Åhh spännande:).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.