Vad jag åt 7/2

Yey! Dag 2 av 7 avklarad. Jag gjorde det! Inga kolhydrater. Dessutom har jag ätit riktigt gott tycker jag. Framförallt, det har varit snabblagat. Något som är en förutsättning för en småbarnsmamma.

Frukost var 3 ägg och en upphackad stockholmare. Äggen var ganska små men hade tagit tre oavsett storlek. Till det lite purjolök som jag ändå hade hemma.

P1050715

Frukost

Lunch var hela 260 gram stekt gös. Visste inte att gös var så gott!! Eller var jag så hungrig? Åt frukost vid 8:30 och lunchen blev inte förrän ungefär 13:30. Till gösen hade jag färdig sallad, en avocado och en rejäl klick aioli. Tror egentligen inte salladen är ”färdig” utan mer som en bas men för mig är den bra:).

P1050719

Lunch

TGIF! Jag tycker verkligen inte synd om mig själv. Lufttorkad spansk chorizo, skinka med crème fraiche och pepparrot i, brieost, paranötter, avocado, oliver, vindruvor. Kan säga att jag åt mer än det på tallriken, provsmakade på det mesta när jag skar upp:).

P1050733

Mmmm middag

Övrig som jag ätit idag är faktiskt bara en Skyr. Skulle gärna ha ätit mer men inte hunnit. Sprungit runt som en yr höna idag för att ta hand om bebis, hund och passa upp på sjuk man. Dessutom har jag handlat och tvättat några maskiner. Mammor kan allt:). Det POSITIVA är jag jag hållit mig mätt ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.