Bärnstenshalsband vid tandsprickning

Stackars Julian har haft så jobbigt med sina tänder. Han har vart gnällig och haft en rad olika symptom. Symptom som jag inte ens visste kunde bero på tandsprickning… Dreglande, gnäll, irritation, matvägran är ju de vanliga. Julian har även till och från rodnade kinder och blöjexem(?!). Något som han inte haft innan och tydligen kan bero på tandsprickning.

För ett tag sedan fick jag i alla fall tipset om ett halsband gjort av bärnsten som skulle vara lindrande. Tydligen innehåller bärnsten helande oljor som frigörs när halsbandet värms upp mot huden. Det är en sånn där grej som folk använde förr i tiden och det är helt naturligt vilket jag gillar. Amber teething necklace heter det på engelska om ni vill hitta mer info själva. Vid tillfället då min väninna tipsade om det tänkte jag inte så mycket på det för jag hade väl inte riktigt gjort kopplingen mellan alla symptom och tandsprickningen…

Nåväl, i samma veva som jag skulle beställa nya tygblöjor hittade jag information om halsbandet och kopplade genast ihop det med det min väninna sagt. Plötsligt insåg jag att jag måste testa detta NU. Dagen efter blev det därför en promenad till Kristallrummet i gamla stan. Jag vågade inte beställa på nätet eftersom jag garanterat ville ha äkta bärnsten.

Nu har vi på halsbandet för fjärde dagen i rad och redan igår märkte jag skillnad, alltså dag 3. Den absolut största skillnaden var att Julian åt. Även idag har han ätit hittills. Därutöver verkar han mer nöjd och till ro. Sånt som en mamma märker ni vet… Jag uppdaterar om fortsättningen! Tydligen är detta halsband jättetrendigt och alla LA mammor och kändisar har det på sina barn. Hade jag vetat det hade jag ju köpt på en gång;):D!

bild-18

Med halsbandet på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.