Lycklig mamma i jeans och tisha

Idag har Julian och jag vart hemma större delen av dagen. Jag har varit en lycklig mamma. Det verkar som att hans matvägran håller på att gå över. Idag har han ätit följande: Knappt något till frukost. Nästan en hel portion gröt på fm. Några få bitar pasta och sötpotatis (fråga inte om kombon:-)) till lunch. Nästan en halv portion gröt på em. Till middag åt han nästan en halv skiva blodpudding. Därtill har jag ammat några gånger efter att han ätit för att fylla på. En vanlig dag hade detta bara varit amning och krokar/rån. Hoppas hoppas att det håller i sig!

På kvällen gav vi oss ut på en promenad till Daglivs. Jag behövde mjölk till mitt kaffe. Innan graviditeten drack jag svart. Under början av graviditeten klarade jag knappt av lukten av kaffe. Från vecka 25 någonting kunde jag dricka kaffe med mjölk i. Nu är jag i vecka 9-månader-efter och behöver fortfarande mjölk :-).

Robert var på väg hem från jobbet och mötte oss när vi handlat klart. Hans mobil hade laddats ur så han fick låna telefonen på Daglivs för att hitta oss:-). Hur gjorde man förr??

bild(5)

Jeans och tisha jag inte trodde skulle passa igen när vågen visade +20:-)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.