Bananpannkakor

Nu har vi också gjort!! Alla verkar ha blivit som tokiga över dessa små pannkakor/plättar. Banan och ägg är huvudingredienserna. Sen kan man lägga till lite både det ena och det andra. De kallas bananpannkakor.

Vi körde på 1 banan, 3 ägg, 1,5dl mandelmjöl och lite olja i. Hade jag haft mer banan hade jag nog slängt i en halv till.

Tyckte att det var helt ok. Går ju inte att jämföra med vanliga såklart men det är ju inte meningen heller. Definitivt bra om man är på deff och sugen på något gott! Längtar tills jag får deffa ordentligt. Det är så kul att planera varje mål, träna ordentligt och känna sig stark och strikt. Det får bli när Julian inte ammar längre.

Julian som gillar vanliga pannkakor tyckte inte om dessa. Med honom vet man förresten aldrig. Han kanske inte hade gillat vanliga idag heller. Det som är gott ena dagen spottar han ut som om det vore gift dagen därpå. Är det vanligt att barn ändrar sig så? Det är alltid kul att ge honom nya saker och se hur han reagerar. De små söta minispelen är helt oslagbara:). Kommer att sakna dem när han smakat på det mesta…bild(4)

 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.